Sustineti InRing.Ro
WWE

Brock Lesnar explică de ce oamenii precum Vince McMahon au succes

Vince McMahon are un succes incredibil, cu mulți ani de muncă intensă care a dat roade. Dwayne ”The Rock” Johnson rămâne unul dintre cei mai populari luptători profesioniști care au pășit vreodată în ring. El a fost un simbol al WWE și acțiunile sale au crescut abia după ce a ajuns la Hollywood, unde acum este cel mai bine plătit actor din industrie.

Cu toate acestea, The Rock cu siguranță nu a avut cel mai bun început în WWE, deoarece gimmick-ul său ”Rocky Maivia” a fost în mare parte criticat de fani și, în cele din urmă, a dus la scandări ”Die Rocky Die”.

The Rock a lucrat cu câțiva wrestleri profesioniști legendari în WWE și, în cele din urmă, a deschis calea altor superstaruri să devină mari la Hollywood. John Cena este cel mai recent exemplu în acest sens.

În timpul unui interviu pentru Newsday, Brock Lesnar a explicat motivul pentru care oameni precum The Rock și Vince McMahon au atât de mult succes. Totul se rezumă la etica în muncă și capacitatea lor de a nu accepta răspunsul ”Nu!”.

”Am o etică a muncii ca nimeni altcineva și se vede acest lucru. Dacă m-ai urmări timp de 7 zile, ai înțelege de ce sunt cine sunt. Iar oamenii care ies în față și au succes, cum ar fi Dwayne Johnson, Vince McMahon și Pat McAfee, pur și simplu caută să refuze răspunsul ”Nu!”.”

Rămâne de văzut dacă Brock Lesnar va câștiga atât titlul WWE, cât și cel Universal la WrestleMania 38, deoarece fanii așteaptă sfârșitul dominantului Title Reign al lui Roman Reigns în postura de Campion Universal de mult timp.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages