WWE RAW

Brock Lesnar, este promovat pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Campionul WWE, Brock Lesnar, este promovat pentru o apariție la episodul de săptămâna viitoare a show-ului Monday Night RAW. Vestea, a fost dată de Wells Fargo Center din Philadelphia, PA.

Aceasta va fi a doua săptămâna consecutivă în care ”The Beast” va veni în brand-ul roșu, deoarece a fost adăugat în Roster-ul RAW-ului, deși în prezent este Free Agent pentru a-și continua feud-ul cu Roman Reigns la SmackDown.

Lesnar, a fost introdus în meciul pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Day 1, după ce înfruntarea lui cu Reigns a fost anulată deoarece ”Tribal Cheif” a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19. Oficialii încă au planuri pentru un rematch între Brock vs. Roman la WrestleMania 38, însă modul în care se va ajunge acolo s-a schimbat.

Brock Lesnar, își va apăra titlul WWE împotriva lui Bobby Lashley în cadrul Pay-Per-View-ului Royal Rumble la sfârșitul acestei luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !