Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Brock Lesnar este promovat pentru două episoade din SmackDown luna viitoare

WWE a început să îl promoveze pe Brock Lesnar pentru următoarele show-uri, după ce acesta a revenit la TV în urmă cu câteva săptămâni pentru a avea o confruntare cu Roman Reigns.

Oficialii au confirmat deja că Lesnar se va înfrunta cu Reigns pentru titlul Undisputed WWE Universal într-un meci de tipul Last Man Standing la Pay-Per-View-ul SummerSlam, pe 30 iulie în Nashville, TN.

Recent, State Farm Arena din Atlanta a anunțat că ”The Beast” va fi prezent la ediția din 29 iulie a show-ului SmackDown, în timp ce TD Garden din Boston a confirmat că acesta va apărea la SmackDown-ul din 22 iulie.

În prezent, Brock nu este promovat pentru ediția din această săptămână a Smack în Footprint Center din Phoenix, Arizona, nici pentru show-ul din 8 iulie în Fort Worth, Texas, sau pentru cel din 15 iulie în Orlando, Florida.

Vă reamintim că Brock Lesnar nu a mai luptat de la WrestleMania 38, unde a pierdut împotriva lui Roman Reigns într-un meci ”Winner Take All”, în care a fost pus în joc atât titlul WWE, cât și cel Universal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages