WWE

Brock Lesnar, este Free Agent datorită lui Paul Heyman

În timpul unui segment în backstage la SmackDown-ul de seara trecută, Brock Lesnar, a anunțat că: „Sunt Free Agent datorită ”bunului meu prieten” Paul Heyman.”

Lesnar, a menționat că statutul de Free Agent îi permite să facă orice vrea. În vestiarul lui Roman Reigns, lucrurile erau tensionate, pentru că acesta nu era încântat de faptul că ”The Beast” este încă apropiat de Heyman.

De asemenea, ”Tribal Cheif”, l-a întrebat pe Paul Heyman dacă verii săi The Usos, au rămas în SmackDown. Heyman, nu a răspuns la respectiva întrebare. Apoi Reigns, s-a răstit la Paul și i-a spus să meargă la RAW-ul de săptămâna viitoare pentru a se asigura că Jimmy și Jey Usos vor rămâne în brand-ul albastru. În plus, Roman, le-a spus verilor săi să-l însoțească pe Heyman la RAW și dacă nu vor rămâne în SmackDown, să îl lase pe Paul ”morților” din RAW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !