Sustineti InRing.Ro
WWE

Brock Lesnar, dezvăluie când se va retrage din Pro Wrestling

Brock Lesnar, a lipsit de la WWE TV după ce a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre la WrestleMania 36. Lucrurile s-au schimbat la Pay-Per-View-ul SummerSlam de anul trecut, unde Lesnar a avut o revenire total neașteptată la WWE TV și a stat față-n-față cu Roman Reigns. Brock, s-a întors în ring ca babyface, spre bucuria fanilor.

”The Beast”, a avut un succes imens în ambele run-uri pentru WWE, câștigând numeroase titluri mondiale cât timp a stat în compania lui Vince McMahon. De asemenea, Brock Lesnar și-a consolidat o carieră dominantă în UFC și lucrurile continuă să evolueze constant pentru el în prezent.

În timpul unei apariții la ”The Pat McAfee Show”, Brock Lesnar a fost întrebat când plănuiește să se retragă din Pro Wrestling. Lesnar a glumit spunând că va fi în WWE atât timp cât este plătit bine.

„Atât timp cât ”acele bacnote de un dolar continuă să vină la mine”, voi fi în ring. În realitate, totuși, nu m-am gândit la asta pentru că sunt cu adevărat un tip înțelept. Singurul motiv pentru care încă activez este fiindcă pur și simplu vreau asta. Nu mă laud, dar întotdeauna mi-am meritat banii primiți.”

Rămâne de văzut când ”The Beast” va decide că este momentul potrivit pentru a-și încheia cariera de wrestler profesionist, deoarece cu siguranță va fi inclus în WWE Hall of Fame după retragere.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages