Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Brock Lesnar, ar putea lucra la WWE Live Event-uri

De când s-a întors la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, Brock Lesnar, a fost în prim-plan datorită feud-ului său cu Roman Reigns. Run-ul său în postura de babyface i-a captivat pe fanii care nu se mai pot sătura de el. Se pare că Lesnar ar putea lucra și la Live Event-uri.

Potrivit WrestlingInc, compania indică prezența lui ”The Beast Incarnate” la viitoarele evenimente Super-Show netelevizate. În prezent, oficialii îl promovează pe Drew McIntyre împotriva câștigătorului meciului dintre Brock Lesnar vs. Roman Reigns la WWE Day 1, pentru Super-Show-ul din Boston, care va avea loc sâmbătă, 8 ianuarie 2022.

McIntyre vs. Lesnar sau Reigns este, de asemenea, promovat pentru o serie de Super-Show-uri. În Frago, pe 15 ianuarie, în Salt Lake City pe 5 februarie și în Boise pe 6 februarie.

S-a relatat faptul că, atunci când Brock a semnat un nou contract cu WWE, compania a vrut ca acesta să lucreze la Live Event-uri pentru a crește vânzările biletelor la turneele organizate în timpul pandemiei Covid-19. Rămâne de văzut cine va câștiga marea confruntare de la PPV-ul Day 1 pentru a se înfrunta apoi cu scoțianul McIntyre.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages