Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Brock Lesnar, a stabilit două recorduri odată cu victoria de la WWE Royal Rumble 2022

Brock Lesnar, a lucrat în două meciuri la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble de sâmbăta trecută, făcând istorie în acest sens. Prima dată, Lesnar a pierdut titlul WWE împotriva lui Bobby Lashley, după ce Paul Heyman i-a întors spatele în favoarea lui Roman Reigns iar ”Tribal Cheif” l-a costat titlul pe ”The Beast”.

Mai târziu, în cadrul aceluiași eveniment, Brock a câștigat meciul masculin Royal Rumble, care i-a oferit șansa să se confrunte cu Roman pentru titlul Universal la WrestleMania 38. Lesnar, a intrat în meci cu numărul 30, și a eliminat 5 superstaruri în mai puțin de 3 minute.

Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Lesnar a stabilit două recorduri la Rumble. A câștigat meciul Royal Rumble după cel mai puțin timp petrecut în ring, doar 2:32.

De asemenea, a câștigat din nou acest meci după 19 ani. Prima sa victorie în Rumble a fost în 2003, apoi l-a învins pe Kurt Angle pentru titlul WWE în cadrul WrestleMania 19.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages