Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Brock Lesnar a revenit la SmackDown-ul din această săptămână; Ce urmează pentru el?

Brock Lesnar a revenit la SmackDown-ul din această săptămână

Roman Reigns și Riddle au avut un Main Event pe cinste în finalul SmackDown-ului din această săptămână. Apoi, WWE a mai avut o mare surpriză pentru fanii prezenți la show-ul din Minnesota.

Episodul SmackDown-ului de seara trecută a avut loc în Minnesota, așa că ar fi trebuit să apară Brock Lesnar. El nu mai locuiește acolo, dar încă mai are amintiri plăcute din timpul luptelor din facultate, deci inevitabilul se putea produce.

Reigns a ținut un promo după ce l-a învins pe Riddle, folosind replica clasică potrivit căreia ”nu a mai rămas nimeni” care să-l înfrunte. Apoi, a început melodia de intrare a lui Lesnar, ”The Beast Incarnate” făcându-și apariția.

Brock a venit în ring și a întins mâna pentru a da noroc cu Roman. ”Tribal Cheif” nu a acceptat acest lucru, așa că a primit în schimb un F5. De asemenea, The Usos au fost atacați și ei de Lesnar.

Ce urmează pentru el?

În urma apariției sale șocante și a celor întâmplate, majoritatea fanilor au crezut că Brock Lesnar și Roman Reigns se vor înfrunta la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank de luna viitoare, dar se pare că nu este așa.

Sean Sapp de la Fightful Select raportează că Lesnar se va confrunta cu Reigns în Main Event-ul evenimentului SummerSlam. Datorită faptului că Randy Orton va necesita probabil o intervenție chirurgicală, ”The Beast Incarnate” l-a înlocuit.

Cât despre întoarcerea sa, la ora 17:00 în backstage a început să circule zvonul că probabil Lesnar va reveni. Evident, s-au întâmplat multe lucruri în backstage-ul companiei ieri. Raportul precizează:

„Ieri după-amiază, cu puțin timp înainte de ora 17:00, în culise a început să apară zvonul că Brock Lesnar s-ar putea întoarce. Cu toate acestea, el nu a fost menționat în desfășurătoarele interne care au fost oferite chiar înainte de show.”

De asemenea, s-a menționat că aceste planuri au fost puse în aplicare cu aproximativ trei săptămâni în urmă. Așadar, revenirea lui Lesnar nu a fost o decizie de ultim moment cum obișnuiește să facă Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages