Sustineti InRing.Ro
WWE

Brock Lesnar, a refuzat să lucreze cu Jinder Mahal

Brock Lesnar, este unul dintre cei mai de top wrestleri care au lucrat vreodată în WWE. Lesnar, este un tip de superstar construit de WWE să arate impunător, cu succes la public. Acest lucru înseamnă că ”The Beast” are mai multă influență în companie decât aproape orice alt superstar. În 2017 a dovedit asta, fiind capabil să schimbe Main Event-ul Pay-Per-View-ului Survivor Series.

Jinder Mahal, a deținut titlul WWE timp de aproape 6 luni în 2017. Mahal, a pierdut în mod surprinzător centura la un episod din SmackDown împotriva lui AJ Styles. Cu toate acestea, victoria obținută de Styles în fața lui Mahal nu făcea parte din planul inițial.

Dave Meltzer, a vorbit despre reign-ul lui Jinder într-o ediție recentă a Wrestling Observer Radio. Meltzer, a spus că planul inițial era ca Mahal să-și apere titlul WWE împotriva lui Brock Lesnar, însă Lesnar s-a asigurat că acel meci nu se va întâmpla niciodată.

„Știți de ce acest meci nu a avut loc? Pentru că Brock nu a vrut să lucreze cu Jinder Mahal”.

În ciuda celor întâmplate, Lesnar a avut un meci fantastic cu Styles la PPV-ul WWE Survivor Series acum 5 ani. Lucrurile ar fi putut sta foarte diferit dacă Brock ar fi acceptat să lucreze cu Jinder Mahal. Nu a fost dezvăluit motivul pentru care ”The Beast” nu a dorit să aibă meciul respectiv.

Această întâmplare este ironică având în vedere trecutul lui Brock Lesnar. ”Stone Cold” Steve Austin, a părăsit WWE după ce a refuzat să piardă cu Lesnar în primele sale zile în companie. Acest lucru poate indica faptul că Brock Lesnar are și mai multă influență în culise decât unul dintre cei mai mari wrestleri din istoria WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages