Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Brock Lesnar, a fost suspendat pe termen nelimitat din WWE

Adam Pearce, a anunțat în timpul SmackDown-ului de seara trecută că Brock Lesnar, a fost suspendat pe termen nelimitat datorită acțiunilor sale din primul segment al show-ului.

Campionul Universal, Roman Reigns, a dat startul show-ului albastru din această săptămână, făcându-l pe Lesnar să iasă către ring. După pauza comercială, ”The Beast”, a venit în ring și l-a atacat pe Reigns. În timp ce Brock era pe punctul de a executa un F5 pe ”Tribal Cheif” prin masa comentatorilor, The Usos a venit în ajutorul vărului lor dar au fost atacați de Lesnar.

De asemenea, Brock Lesnar, a pus mâna pe un cameraman și a atacat arbitrii care au venit la marginea ring-ului. Mai mult, Pearce a fost și el atacat de ”The Beast” după ce a anunțat suspendarea.

Trebuie să știți că Lesnar nu este programat să lupte din nou până la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble 2022 iar storyline-ul este ca Roman să doboare recordul pentru cel mai longeviv campion Universal din istoria titlului respectiv. Ideea este ca Reigns să ajungă cel mai mare superstar din toate timpurile. El a început să se intituleze ”cel mai bun din toate timpurile” în promo-ul pe care l-a avut seara trecută.

Storyline-ul suspendării îi permite lui Roman Reigns să se confrunte cu alți oponenți până când Brock Lesnar va reveni la WWE TV în câteva luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages