UFC

Brock Lesnar a fost adăugat în jocul video EA Sports UFC 4

Brock Lesnar a fost adăugat oficial în jocul video EA Sports UFC 4. ”The Beast” are un rating de 4 stele. Pe lângă Lesnar mai sunt disponibili Askarov și Jennifer Maia.

Acest lucru este interesant, deoarece fostul campion UFC Heavyweight nu mai apăruse într-un joc video UFC din 2014. Înainte de asta, el a fost prezent în UFC 2009 Undisputed, UFC Undisputed 2010 și UFC Undisputed 3.

Practic, Brock Lesnar este un free agent acum, dar asta nu înseamnă că va lupta din nou. Cu toate că Lesnar folosește UFC ca „motiv” pentru a obține mai mulți bani de la Vince McMahon, nu se așteaptă să revină în Octagon.

De menționat este faptul că, președintele UFC, Dana White, a declarat la începutul acestei luni că nu crede că Brock va lupta din nou.

Încă nu se știe când îl vom vedea pe Brock Lesnar din nou în ring. Acest lucru ar fi posibil atunci când WWE poate susține iarăși show-urile în prezența fanilor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !