Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Brock Lesnar a considerat că s-a retras după WrestleMania 36

Brock Lesnar și-a încheiat contractul cu WWE după WrestleMania 36 în 2020, unde a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre. Apoi, Lesnar a luat o pauză fiind convins că va reveni în companie când oficialii vor avea nevoie de el.

Drept urmare, ”The Beast” s-a întors anul trecut la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam în luna august pentru a începe un feud cu Roman Reigns, care a dus la un meci pentru titlul Universal în cadrul evenimentului Crown Jewel, pe care ”Tribal Cheif” l-a câștigat.

Recent, Brock a fost prezent la Michael Kay Show și în timpul interviului, el a remarcat că inițial plănuise să se retragă din Wrestling când avea 40 de ani. De asemenea, Lesnar a dezvăluit că se considera retras după expirarea contractului său acum 2 ani.

”Când eram mai tânăr credeam că mă voi retrage la 40 de ani. De fapt, m-am retras când a început pandemia Covid-19 și mi-a expirat contractul în 2020. Mi-am spus ceva de genul: ”Am plecat.””

Primul meci al lui Brock Lesnar în ring-ul de Wrestling a fost în Minnesota într-un garaj fără public. Iar 20 de ani mai târziu, a avut primul meci pentru titlul WWE la WrestleMania.

Când a fost întrebat ce l-a determinat să revină după ”retragere”, Lesnar a răspuns: ”Cha-Ching! Banii.”

Brock Lesnar se va înfrunta cu Roman Reigns într-un meci de tipul ”Winner Take All Title Unification” pentru titlul WWE și cel Universal în a doua seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages