AEW Dynamite

Britt Baker s-a alăturat facțiunii lui Adam Cole

Dynamite-ul de aseară a început cu Adam Cole și reDRagon în ring, cărora li s-au alăturat la scurt timp și Young Bucks. Între Bucks și reDRagon au continuat momentele tensionate care au început odată cu debutul lui O’Reilly în AEW, însă Cole a intervenit înainte ca disensiunile dintre partenerii săi să se agraveze aducând în discuție Best Friends.

Cei din urmă, în frunte cu Orange Cassidy nu au stat prea mult pe gânduri și și-au făcut apariția, cu un Cassidy mai agresiv ca niciodată dând startul unui atac asupra facțiunii conduse de Adam Cole. După un brawl între cele două grupări, Cole a reușit să scape de loviturile lui OC cu un low blow, acestuia din urmă fiindu-i luată apărarea de Kris Statlander.

Ulterior, campioana mondială din AEW, Britt Baker, a venit în ajutorul iubitului său, atacând-o pe Statlander din spate. Segmentul s-a încheiat cu Britt Baker sărutându-l pe Cole, luându-le astfel locul lui Matt și Nick Jackson.

Mai târziu, Adam Cole, Britt Baker, Young Bucks și reDRagon, filmați de Brandon Cutler, au avut un segment în backstage în cadrul căruia i-a provocat pe Orange Cassidy și Kris Statlander la un meci tag-team mixt săptămâna viitoare la Dynamite.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !