Hall of FameWWE

Bret Hart, afirmație dură la adresa lui Goldberg

Este cunoscut faptul că Bret Hart își exprimă părerea despre orice subiect, și, când vine vorba de colegul său din WWE Hall of Fame Goldberg, nu este fan al acestuia din cauza istoriei lor.

Goldberg l-a rănit pe Hart după ce i-a dat o lovitură greșită în cap la WCW Starrcade 1999, în Main Event-ul pentru titlul WCW World Heavyweight. Lovitura a făcut ca Hart să sufere o comoție cerebrală severă care a dus în cele din urmă la sfârșitul carierei sale.

În timp ce acorda un interviu virtual pentru Signed by Superstars, Bret Hart și-a amintit că Natalya i-a spus că Brock Lesnar își dorea un Dream Match cu el.

”Întotdeauna am auzit că Brock Lesnar lucrează bine. Nu am auzit niciodată că Lesnar este rigid în ring. Mereu am auzit opusul la această afirmație, dar este un adevărat profesionist în ring. Total opusul lui Goldberg.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !