Hall of FameWWE

Bret Hart a semnat cu WWE

Se pare că mai multe persoane din AEW cred că Bret ”The Hitman” Hart a semnat în liniște un contract profitabil cu WWE. Evident, acest lucru înseamnă că nu va mai fi managerul FTR în AEW și explică de ce va lucra doar la următorul eveniment independent Big Time Wrestling.

De asemenea, Wrestling Observer Newsletter a precizat că Bret vrea să își reducă numărul de apariții publice în scopul autografelor, cel mai probabil până la sfârșitul acestui an. El va face excepții doar în cazul în care ar putea avea ceva amuzant de făcut, cum ar fi Comic Con în Australia. Deși îi este permis, scăderea numărului de apariții la show-urile independente poate fi o confirmare suplimentară a faptului că Hall of Famer-ul se află sub un acord profitabil cu compania lui Vince McMahon.

În plus, s-a raportat că Bret Hart se pregătește să lanseze a doua carte despre ”viața de după wrestling” și despre ceea ce l-a făcut să iubească wrestling-ul când era copil.

Nu se știe când a fost semnat contractul cu WWE, dar acest lucru probabil că s-a întâmplat recent, deoarece Bret a spus că nu știe ce ar face în AEW atunci când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni să lucreze în respectiva companie și nu a menționat nimic despre faptul că ar fi sub contract cu compania rivală.

În ultimele săptămâni la AEW TV au existat indicii că Bret Hart va veni și apoi, dintr-o dată, acele teasere au fost sistate probabil pentru că el a semnat cu WWE. CM Punk și FTR și-au exprimat marea admirație față de Bret, menționând că le-ar plăcea să facă ceva cu acesta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !