Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Breaking News: WWE nu a avut niciodată în plan un meci între The Rock vs. Roman Reigns la WrestleMania 38 în Dallas

WWE are numeroase planuri pentru viitor, iar lumea iubește să speculeze despre ceea ce urmează. Este posibil ca Vince McMahon să fi renunțat la stilul planurilor pe termen lung, și se pare că în ceea ce îl privește pe The Rock lucrurile sunt foarte diferite. Dwayne Johnson, ar putea reveni în WWE la un moment dat, însă nu este programat să o facă la Pay-Per-View-ul de anul viitor în Dallas.

Inițial, s-a spus că oficialii pregătesc un meci între The Rock și Roman Reigns la WrestleMania 38. Cu toate acestea, nu este cazul de așa ceva, deoarece nu s-a discutat niciodată despre respectivul meci.

RingsideNews, a discutat cu un membru din echipa creativă a WWE care a infirmat zvonul despre acest Dream Match: „Reigns, nu luptă cu Rock la WrestleMania 38 în Dallas. Acesta a fost doar un zvon, meciul nu a fost niciodată în plan.”

Un meci între Rock vs. Roman ar putea avea loc la un moment dat, pentru că ar aduce încasări substanțiale. WrestleMania 39 pe SoFi Stadium pare mult mai aproape de Hollywood, iar posibila revenire a lui Dwayne Johnson în acțiune ar vinde biletele pentru eveniment într-un mod rapid. Știm cu siguranță că acest meci nu va avea loc în Dallas.

Andrew Zarian, a raportat că The Rock va fi prezent la Survivor Series anul acesta. Ar fi o atracție binevenită pentru eveniment, însă el nu se va înfrunta cu ”Tribal Cheif” la Mania anul viitor.

Campionul Universal Roman Reigns, se pregătește pentru meciul împotriva lui Brock Lsnar în Arabia Saudită joi, 21 octombrie 2021. Rămâne de văzut dacă ”The Big Dog” va reuși să ”răpună bestia” în regatul Arabiei Saudite, iar The Rock probabil îl va urmări cu ateniție.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages