WWE

Breaking News: WWE a închis Performance Center datorită problemelor legate de coronavirus

Cei din WWE nu doresc să își asume niciun risc în această perioadă incertă cu care se confruntă omenirea. Coronavirusul apare în toate zonele din Statele Unite și nu își doresc să ajungă și la Performance Center.

Compania folosește sediul Performance Center strict pentru a întregistra show-urile televizate. Aceasta este singura măsură de precauție în acest moment. Wrestling Observer Newsletter relată că orice antrenament la Performance Center a fost oprit.

„Oficialii au închis Performance Center în ceea ce privește antrenamentul Superstarurilor acolo. Astfel, acel loc se folosește doar pentru înregistrarea show-urilor săptămânale.”

Medicii îi verifică pe toți cei care vin la WWE Performance Center. Le este luată temperatura, iar în acest moment nu a fost sesizat niciun caz de COVID-19 în roster-ul WWE.

Sperăm ca pandemia coronavirusului să fie combătută cât mai curând, astfel încât toate lucrurile să revină la normal. Între timp, se depun eforturi pentru a opri răspândirea bolii.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !