Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Breaking News: Vince McMahon a anunțat că părăsește WWE!

Se pare că Vince McMahon nu mai conduce WWE. În cursul zilei de ieri, CEO-ul companiei și-a anunțat retragerea printr-un tweet, la doar câteva ore după ce s-a relatat că Triple H își reia rolul de șef al relațiilor cu talentele.

În urma anunțului surprinzător, WWE a emis un comunicat de presă, spunând că Stephanie McMahon și Nick Khan vor fi Co-CEO ai WWE, iar Vince va rămâne acționar majoritar. De asemenea, el nu va mai fi în backstage-ul show-urilor.

Evident, mai sunt multe lucruri de aflat în legătură cu acest subiect, dar este clar că decizia lui Vince de a demisiona a venit după ce Wall Street Journal a precizat că acesta a plătit 12 milioane de dolari pentru a acoperi presupusele aventuri sexuale cu foste dive și angajate.

PWInsider raportează că Vince McMahon a luat în privat decizia de a demisiona în urmă cu ”aproximativ o săptămână”. O sursă a declarat că McMahon a luat decizia finală ”în urmă cu aproximativ 10 zile”.

PWInsider a menționat că anunțul fusese programat pentru ieri după-amiază cu scopul de a atenua efectele negative asupra presei și acționarilor. Un cerc restrâns de persoane din cadrul companiei știau dinainte de acest anunț, iar vestea a venit ca un șoc în întreaga companie, mai ales pentru angajații cu vechime.

Se pare că Kevin Dunn și Bruce Prichard au fost oamenii de bază care s-au ocupat de episodul SmackDown-ului de seara trecută, iar Stephanie McMahon, Nick Khan și Triple H se aflau în backstage.

Trebuie să știți că Vince nu se va mai implica în procesul creativ. Încă rămâne de văzut cum va afecta retragerea lui McMahon operațiuniile zilnice ale WWE, mai ales în ceea ce privește show-urile TV săptămânale.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages