Sustineti InRing.Ro
WWE

Breaking News: Triple H spune că nu va mai lupta niciodată datorită problemelor cardiace

Apar părți din interviul lui Triple H pentru Stephen A. Smith care va fi difuzat la show-ul ”First Take” a ESPN. Hunter a spus că a avut pleumonie severă și plămânii lui erau imflamați, ceea ce a făcut ca lucrurile să se înrăutățească în timp. El a menționat că s-a dus la medic după ce a tușit sânge.

HHH a mai spus că a suferit o insuficiență cardiacă în camera de urgență care a evoluat rapid, mențiionând că nu își mai dorește să treacă prin așa ceva.

Triple H era vizibil emoționat când a spus ”asta este” și acum are o gândire diferită despre viață. Din păcate, în ceea ce privește viitorul său în ring, ”The Game” a dat următoarea veste:

”Cariera mea s-a încheiat. Nu voi mai lupta niciodată pentru că am un stent în piept.”

De asemenea, Stephen A. Smith a spus că Hunter este vindecat doar 50% în acest moment. Întregul interviu va fi difuzat pe parcursul acestei zile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages