Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Breaking News: Samoa Joe, a renunțat la titlul NXT din cauza unei accidentări

Într-un videoclip postat pe Twitter seara trecută, Samoa Joe, a transmis câteva vești de „ultimă oră”, menționând că renunță la titlul NXT din cauza unei accidentări nedivulgate.

„Salutare, sunt campionul NXT Samoa Joe. Odată cu revenirea mea recentă, obiectivele mele erau foarte simple. Am căutat să asigur respectul și integritatea cuvenită pentru NXT și titlul acestui brand. Am încercat să mă asigur că toată lumea a înțeles că nevoile unui tip nu le vor depăși niciodată pe cele ale brand-ului. Astăzi, trebuie să aplic aceste principii. Recent, medicul WWE m-a informat că, din cauza anumitor leziuni, ar dori să mă scoată din ring pentru o perioadă scurtă de timp, dar încă nedeterminată. Îmi dau seama că în această săptămână vom avea un nou NXT. Suntem în pragul unei noi ere din istoria noastră. Îmi dau seama că respectiva epocă merită un campion adecvat. De aceea îmi face această decizie foarte dificilă de luat. Efectiv, acum renunț la titlul NXT. Mult noroc celor care se vor lupta pentru el. Cele mai sincere felicitări pentru oricine îl câștigă, pentru că în curând voi lua din nou ce îmi aparține.”

WWE a confirmat deja că mâine, la show-ul NXT va avea loc un meci de tipul Fatal 4-Way #1 Contender între Pete Dunne, Tommaso Ciampa, Kyle O`Reilly și LA Knight. Oficialii, vor anunța probabil modul în care va fi încoronat un nou campion în timpul aceluiași episod.

Joe, a câștigat centura NXT după ce l-a învins pe Karrion Kross la Pay-Per-View-ul NXT: TakeOver 36 luna trecută. S-a ajuns la acest meci după ce Samoa Joe a semnat un nou contract cu WWE pentru a reveni în NXT, unde la început a avut un rol la TV și mai târziu și-a reluat activitatea în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages