Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Breaking News: Cody Rhodes a semnat cu WWE

După mai multe săptămâni de zvonuri cu privire la statutul său, inevitabilul s-a produs și acum putem confirma că, Cody Rhodes a semnat cu WWE.

PWInsider a raportat că, potrivit mai multor surse, Cody a semnat un contract cu compania lui Vince McMahon acum aproximativ 10-14 zile în urmă iar planul este ca el să debuteze în weekend-ul WrestleMania 38. Primul lucru pe care îl știm este că acesta va face parte din brand-ul roșu (RAW).

După cum bine știm, oficialii au oferit indicii despre Rhodes în timpul show-urilor și, vinerea trecută, pe lista internă a Mania 38 încă se afla un meci între el și Seth Rollins. Conform storyline-ului din RAW, Rollins nu are în prezent o cale către WrestleMania, după ce la show-ul trecut a pierdut ultima ocazie, fiind învins de către Kevin Owens.

Așa cum PWInsider a menționat, se pare că nu îl vom vedea pe Cody Rhodes la RAW pentru build-upul meciului său de la Mania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages