Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Bray Wyatt, transmite un mesaj referitor la expirarea clauzei sale non-compete impusă de WWE

Bray Wyatt (Windham Rotunda), a fost concediat din WWE, vestea fiind un șoc atât pentru oamenii din companie cât și pentru fani. De asemenea, el a avut o clauză non-compete timp de 90 de zile.

Windham Rotunda, nu a putut ajunge la o înțelegere cu Impact Wrestling, compania care și-a dorit atât de mult să-l semneze. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că Rotunda va refuza fiecare ofertă care i se va face.

Fostul superstar WWE, a transmis un mesaj pe Twitter care conține un număr și două cuvinte cât se poate de concrete. Clauza lui non-compete se apropie de sfârșit, deci va fi liber să facă ce dorește în 2 zile.

Rămâne de văzut unde va ajunge Wyatt. El și AEW au discutat deja. Tony Khan, a confirmat ulterior că a vorbit personal cu Windham, dar a negat orice discuție contractuală, deoarece nu ar dezvălui acest lucru nici dacă ar fi adevărat.

Încă 2 zile

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages