Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Bray Wyatt transmite un alt mesaj enigmatic pentru a da peste cap lumea Pro Wrestling-ului

Seria de tweet-uri criptice ale lui Bray Wyatt continuă. Într-adevăr, el atrage atenția întregii lumi cu fiecare tweet ciudat. Fanii wrestling-ului se uită la contul său pentru a observa o posibilă schimbare sau orice altceva care atrage atenția.

Anterior, am raportat faptul că Wyatt și-a schimbat biografia pe social media, indicând o posibilă revenire la Pay-Per-View-ul WWE Clash at the Castle. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum Bray transmite un tweet engmatic.

Respectivul tweet arată cum o putere sau o energie divină ar fi fost acordată cuiva. Dacă această energie este ”bună sau rea”, nu se poate știi. Fanii sunt liberi să presupună ce vor. Nu se confirmă că Wyatt ajunge într-un loc nou. Cu toate acestea, am precizat că el a primit o ofertă excepțională de la o promoție nou înființată.

Bray s-a jucat cu fanii în trecut folosind astfel de tweet-uri. Postările sale creează curiozitate în rândul fanilor Pro Wrestling-ului. Toată lumea vrea ceva valoros, iar Wyatt oferă.

Nu este clar dacă va reveni în WWE, dar cel mai recent tweet semnalează că există o nouă energie în progres. Tweet-ul de mai jos ar putea face referire la noul regim al companiei conduse până nu de mult de Vince McMahon, dar nimeni nu poate confirma acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages