Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Bray Wyatt și-a schimbat numele de pe Twitter și a postat mesaje enigmatice

Windham Rotunda aka Bray Wyatt nu a revenit în Pro Wrestling de când a plecat din WWE anul trecut, deoarece s-a axat pe proiectul unui film de groază alături de artistul efectelor speciale Jason Baker.

Astăzi, fostul superstar din compania lui Vince McMahon a postat mai multe mesaje enigmatice, lucru pe care l-a făcut și când era în acțiune, pe lângă faptul că și-a schimbat username-ul pe Twitter în ”O”.

Singurele apariții legate de Pro Wrestling pe care Wyatt le-a avut de când a plecat din WWE au fost la evenimentul Showcase of Legend 7 din Albany, New York, în martie, și la începutul acestei luni, în cadrul evenimentului WrestleCon’s U.S. vs. The World din Dallas, TX, pentru o întânlire cu fanii.

Se pare că Windham, are un ”tarif” foarte mare pentru revenirea în Pro Wrestling, fie că este vorba de WWE sau AEW. Fostul campion Universal a spus luna trecută pe Instagram că nu-și poate imagina să nu mai activeze în ring, deoarece va iubi întotdeauna wrestling-ul și îi lipsesc scandările fanilor, deși a precizat că timpul va decide ce urmează pentru el.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages