Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Bray Wyatt răspunde unor întrebări importante într-un Q&A spontan

După cum am relatat mai devreme, Windham Rotunda aka fostul superstar WWE, Bray Wyatt a anunțat pe Instagram că este în Dallas, Texas, și se pare că și-a făcut puțin timp pentru a răspunde la câteva întrebări ale fanilor.

Iată ce a răspuns acesta într-un Q&A cât se poate de spontan:

De ce se află în Dallas?

„Sunt aici pentru WrestleCon. Dar toată lumea este aici. Nimeni nu poate lipsi.”

Va lupta din nou?

„Întotdeauna voi iubi wrestling-ul. Nu îmi pot imagina că îmi voi petrece restul vieții fără să intru din nou în ring și să aud iarăși acel vuiet. Mă gândesc des la asta. Totuși trebuie ca lucrurile să se așeze. După cum am spus, timpul va decide.”

Care sunt originile Firefly Fun House?

„The Firefly Fun House, este o poveste despre viața mea. Acolo v-am spus povești care mi s-au întâmplat în mod direct și mai sunt multe pe care poate nu le veți cunoaște niciodată. Erau mărturisiri. Niște documentare scurte, stilizate, despre viața mea. De aceea au captivat. Nu erau doar despre wrestling. Era o poveste de origine. Prin ce am trecut, meciurile mele, viciile mele, revenirea mea și războiul care a fost. Am ascuns atât de multe acolo doar pentru că am vrut ca oameni să simtă când privesc. Pentru că, credeți-mă, am vrut să simt fiecare emoție în timpul realizării acestora. Viața mea, arta mea.”

Care este starea ta de sănătate?

„Nu am fost niciodată mai sănătos atât fizic, cât și psihic decât acum. Am reușit să am proiecte care nu ar fi fost posibile până acum. Acesta este un moment fericit pentru mine. Dar trebuie să am răbdare. Timpul face totul.”

I s-a cerut să explice ce este Cultul Windham:

„Veți vedea!”

Cea mai importantă lecție de viață pe care a învățat-o:

„Business-ul înseamnă să gândești cu capul, nu cu inima. Așa că stau nasol în business.”

Ce se află în mintea ta acum?

„La început, răzbunarea a fost tot ce mă puteam gândi. Dar răzbunarea este o mărturisire a durerii. Și mă durea. Am fost supărat. Și apoi m-am vindecat. Mi-am amintit că de fiecare dată în viața mea când am fost provocat, îmi revin mai bine. Nu sunt străin de durere, nimic nu a fost niciodată ușor pentru mine, nimic nu mi-a fost niciodată oferit. Dar oamenii ar trebui să știe până acum, că nu ar trebui să te îndoiești niciodată de ce ești capabil.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages