WWEWWE SmackDown

Bray Wyatt a revenit la gimmick-ul original în cadrul SmackDown-ului din această săptămână

Se pare că cei din WWE au decis să se întoarcă în timp pentru a ne amintii ce s-a întâmplat cu Mick Foley la sfârșitul anilor 90, atunci când el aborda gimmick-uri diferite, pe măsură ce considera ca este momentul sau meciul potrivit.

Asta s-a întâmplat și în cazul lui Bray Wyatt, care a readus versiunea originală a gimmick-ului său în segmentul de final al SmackDown-ului din această săptămână. Inițial, începuse cu un segment Firefly Fun House, care a fost întrerupt atunci când Braun Strowman a venit în ring. Apoi, bătrânul Bray și-a făcut apariția spunând că are lucruri nelămurite cu Strowman. Se pare că cei doi se vor înfrunta din nou la Pay-Per-View-ul Extreme Rules de luna viitoare.

Vă reamintim că Wyatt a fost absent mai multe săptămâni de la WWE TV, deoarece a petrecut timp alături de familie și copilul său nou-născut. Mai jos aveți un video cu revenirea lui Bray Wyatt la gimmick-ul original care l-a consacrat în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !