Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE RAW

Bray Wyatt a fost concediat din WWE; Reacția Alexei Bliss

Bray Wyatt a fost concediat din WWE. Într-o declarație emisă pe site-ul WWE.com, oficialii spun: „WWE a ajuns la un acord cu privire la concedierea lui Bray Wyatt. Îi dorim tot binele în planurile sale de viitor.”

Wyatt, pe numele său real Windham Rotunda, a semnat pentru prima dată cu compania lui Vince McMahon într-un program de dezvoltare în 2009 și a debutat la WWE TV în primul sezon al NXT sub numele de Husky Harris.

Ulterior a fost mutat în Main Roster ca parte a stable-ului Nexus și apoi a fost trimis din nou la dezvoltare.

În 2012, a primit gimmick-ul Bray Wyatt, un personaj inspirat din starul WWE al anilor 90 Waylon Mercy și a venit în Main Roster pentru a obține un push important. Cu toate acestea, el a ajuns să aibă push-uri care au fost sistate și multe persoane susțin că nu și-a atins niciodată potențialul, deoarece a fost neglijat de echipa creativă.

Bray, a primit un nou gimmick în 2019, când a fost introdus Firefly Fun House, dar din nou, push-ul acordat și sistat plus timpul îndelungat departe de ring și-au pus amprenta asupra lui. Wyatt a fost văzut ultima dată la WWE TV pierzând împotriva lui Randy Orton la WrestleMania 37, fiind despărțit de Alexa Bliss, care continuă să facă un spinoff al personajului Wyatt în prezent.

Având în vedere că Bray Wyatt este un nume important și are mulți prieteni în AEW, putem presupune că ar apărea pe TNT în viitorul apropiat.

După cele întâmplate, diva din WWE, Alexa Bliss (Leix Kaufman) a reacționat pe Twitter, spunând: „Chiar sunt lipsită de cuvinte…mulțumesc foarte mult Windham pentru tot ce ai făcut în această companie. Cel mai distractiv lucru pe care l-am făcut a fost să lucrez cu tine. Un talent atât de uimitor și cea mai amabilă persoană. Sunt doar în stare de șoc.”

În acest moment, circumstanțele din spatele concedierii lui Wyatt nu sunt cunoscute. Interesant este faptul că aparent, Vince McMahon, a glumit cu un investitor joi că mai multe superstaruri ar putea fi concediate în curând pentru a putea ca AEW să le semneze.

Când a fost întrebat despre investiția AEW asupra talentelor, Vince a spus: „Nu sunt atât de sigur care sunt investițiile lor pentru talente, dar poate le putem oferi mai multe.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages