Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Bray Wyatt a ajuns în Dallas, Texas, pentru weekend-ul cu WrestleMania 38

Windham Rotunda aka fostul superstar WWE, Bray Wyatt, este în Dallas, Texas, weekend-ul acesta. Rotunda va participa la WrestleCon, dar el a remarcat pe Instagram că urăște să strice surprizele. Există multe show-uri în Dallas, așa că este posibil ca el să aibă o apariție surpriză.

Rotunda a postat o fotografie pe contul lui de Instagram, cu următorul mesaj:

„Tocmai am ajuns în Dallas. Locul ăsta este atât de viu, încât mă face să mă simt viu. În special, săptămâna aceasta a fost întotdeauna importantă pentru mine. La naiba, mi-a fost dor de această energie. De asemenea, și mie mi-a fost dor de voi toți. Sunt sigur că unii dintre voi au întrebări pentru mine. Am răspunsurile. Voi răspunde la 6 întrebări în următoarea oră. Ține-ți minte că urăsc să distrug surprizele.”

De la concedierea sa din WWE în iulie anul trecut, au existat multe speculații cu privire la viitorul lui Wyatt în Pro Wrestling. Au existat zvonuri că el ar putea merge în AEW sau Impact Wrestling, dar nimic nu s-a concretizat. Nu se știe nimic altceva despre statutul acestuia, în afară de faptul că el a lucrat la proiecte de Hollywood.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages