Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Braun Strowman spune că, clauza de neconcurență a WWE este la fel ca închisoarea

Braun Strowman așteaptă cu nerăbdare să poată intra din nou în ring. Fostul campion WWE Universal a fost concediat din companie luna trecută datorită reducerilor bugetare. Strowman va putea să semneze cu alte promoții începând de marți, 31 august, atunci când îi expiră clauza de neconcurență care durează 90 de zile.

Într-o postare recentă pe Twitter, „The Monster Among Men” a comparat clauza WWE-ului cu închisoarea. El a spus:

„În timp ce stau aici cu burta plină de pizza, nu mă pot abține să nu mă gândesc cât de mult îmi place să bat oamenii!!!!!!! Câte zile mai am până ies din închisoare??? Vreau să lupt!!!!!”.

Speculațiile venirii lui Braun Strowman în AEW au început atunci când Mark Henry, cel care a influențat aducerea lui Braun în WWE când și-a început cariera în Pro Wrestling, a spus că există discuții între Strowman și oficialii AEW pentru a-l aduce în industrie.

Cu toate acestea, nu există rapoarte care indică că Braun Strowman se îndreaptă spre AEW sau ce va face acesta pe viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages