Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Braun Strowman postează un mesaj criptic despre viitorul său

Braun Strowman s-a aflat printre superstarurile concediate de WWE în cursul zilei de miercuri. Strowman a postat pe Twitter un mesaj criptic cu versuri din melodia „Free Bird” a lui Lynyrd Skynyrd:

„Dacă plec mâine de aici, ți-ai mai aminti de mine?
Căci trebuie să călătoresc acum
Pentru că sunt prea multe locuri pe care trebuie să le văd!!!”

Strowman a semnat cu WWE în anul 2013, fiind introdus în Main Roster ca membru al familiei Wyatt. În timpul carierei sale, el a câștigat titlul Universal și Intercontinental o dată și a fost de două ori campion Tag Team în RAW. De asemenea, a câștigat meciul Men’s Money in the Bank din 2018.

A fost raportat faptul că Omos, care se află în RAW, a avut jucat un rol important în decizia lui Vince McMahon de a-l lăsa pe Braun să plece. Trebuie remarcat faptul că în această perioadă oficialii încearcă să economisească cât mai mulți bani posibil, iar contractul lui Strowman i-ar fi adus acestuia 1,2 milioane de dolari pe an, acesta fiind un alt factor important care a dus la concedierea lui „The Monster Among Men”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages