Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Braun Strowman face o scurtă declarație după concedierea din WWE

Braun Strowman se numără printre superstarurile care au fost concediate din WWE în cursul zilei de astăzi. În cea mai mare parte a timpului său petrecut în Main Roster, Strowman a fost poziționat într-un rol de top întotdeauna cu storyline bun, motiv pentru care majoritatea fanilor au fost surprinși de concedierea sa.

În afară de rolul pe care îl avea la TV, un alt motiv pentru care fanii sunt surprinși de concedierea lui Braun este că el a semnat un nou contract cu WWE în 2019, care ar fi trebuit să dureze până în 2023.

Strowman a făcut o scurtă declarație după anunțul plecării sale printr-o postare pe Twitter, spunând: „Ce capitol din viață. Mulțumesc!!!!!”.

Braun Strowman a semnat cu WWE în anul 2013, fiind introdus în Main Roster ca membru al familiei Wyatt. Pe parcursul carierei sale în WWE, el a câștigat titlul Universal și cel Intercontinental o dată, fiind de două ori și campion Tag Team. De asemenea, a câștigat meciul Men’s Money in the Bank din 2018.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages