Sustineti InRing.Ro
AlumniIMPACT WrestlingWWE

Braun Strowman face aluzie la noul său nume de șcenă; Cu ce companie va semna?

Braun Strowman a oferit indicii despre viitorul său în Pro Wrestling, de când a fost concediat din WWE datorită reducerilor bugetare. Recent, a făcut aluzie la promoția cu, care ar putea semna și noul nume pe care intenționează să-l aibă odată ce clauza non-compete îi expiră.

Adam Scherr aka Strowman, a postat pe Twitter un mesaj în care a vorbit despre realizarea unui Impact, făcând referire la Impact Wrestling și a folosit haștag-ul, Titan, care parte a fi noul său nume în ring.

„Amintește-ți în viața dacă vei face ceva, asigură-te că vei avea un impact. Sculptați-vă numele în piatră!!! #Titan.”

La începutul acestei săptămâni, Impact Exclusive Scott D’Amore a declarat într-un live pe Twitch că Impact este în prezent pe drumul către „Braun for Glory”. Mulți au considerat această afirmație drept indiciu că Strowman ar putea debuta la Pay-Per-Vie-ul Bound for Glory din octombrie. Braun Strowman este liber să semneze cu această promoție începând de marți, 31 august 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages