Sustineti InRing.Ro
WWE

Braun Strowman dezvăluie care sunt obiectivele sale după ce a revenit în WWE

Concedierea lui Braun Strowman din WWE la începutul anului trecut i-a nedumerit pe mulți, deoarece atunci era considerat ca un adevărat superstar de top. El a continuat să lucreze în Control Your Narative, dar nu a mai făcut mare lucru după aceea.

”The Monster Among Men” a revenit în cele din urmă la WWE pe parcursul unui episod al show-ului Monday Night RAW. De asemenea, el a distrus echipa Alpha Academy la SmackDown-ul din aceeași săptămână.

În cadrul unui interviu pentru podcast-ul ”WWE After the Bell”, Strowman a spus că vrea să-l lase pe Bobby Lashley fără titlul United States.

„Fără îndoială, Bobby Lashley, trebuie să țină bine de titlul United States, pentru că voi veni după el la un moment dat și voi fi campion de Grand Slam. Așa că nu am rețineri să spun asta. După cum am spus, centura U.S. va fi ”un mic aperitiv”, în timp ce mi se pregătește ”felul principal”.”

Braun a avut lucruri de reglat cu Alpha Academy și în episodul de săptămâna trecută a show-ului SmackDown. Trebuie să știți că, Strowman nu a luat în considerare posibilitatea de a lucra pentru alte companii din Pro Wrestling după ce a fost concediat din WWE. Rămâne de văzut cum va evolua feudul său cu Alpha Academy pentru moment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages