Sustineti InRing.Ro
AlumniROHWWE

Braun Strowman, crede că a fost primul și cel mai important superstar care a ieșit din WWE Performance Center

Adam Scherr, cunoscut ca Braun Strowman, a postat o fotografie interesantă pe rețelele sale de socializare din timpul unuia dintre puținele sale meciuri în roster-ul WWE NXT.

Fostul superstar WWE a pretins că este primul și cel mai mare wrestler care a ieșit din Performance Center, centul de formare a talentelor. El a spus: „Holy Fing, acum 7 ani, îmi place unul dintre cele 4 meciuri pe care le-am avut în NXT înainte de a merge în Main Roster. #ISkippedNxT #TheFirstAndBiggestStarToComeOutOfThePC #TheresNoOneLikeMe.”

Această afirmație a provocat discuții în rândul fanilor de pe platforma de socializare, deoarece Strowman nu a stat în Performance Center foarte mult timp. El a urcat rapid în rank-ul companiei după ce a semnat acum 8 ani.

A debutat în Main Roster ca parte a Familiei Wyatt alături de Bray Wyatt, Luke Harper și Erick Rowman. Braun Strowman, a fost concediat de WWE în luna iunie a acestui an datorită reducerilor bugetare.

Scherr, a apărut la Pay-Per-View-ul ROH Final Battle la începutul acestei luni, formând stable-ul ”Control Your Narrative” alături de EC3. Un alt fost superstar WWE li s-a alăturat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages