WWEWWE PPVWWE RAW

Braun Strowman a revenit la RAW și l-a amenințat pe Shane McMahon

Braun Strowman a revenit la WWE TV înainte de Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an, apoi a „dispărut” iarăși. „The Monster Among Men” și-a anunțat fanii că s-a confruntat cu o infecție în sânge. Acum s-a întors și este gata de acțiune.

Strowman a vrut să știe de ce nu participă în meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE. El s-a simțit dat la oparte și a purtat o discuție serioasă cu Adam Pearce în acest sens.

Perce i-a explicat lui Braun că el nu este un fost campion WWE, de aceea nu este în meci. După această afirmație, Strowman a transmis un mesaj amenințător către Shane McMahon prin intermediul lui Pearce.

Braun Strowman a spus că Shane McMahon trebuie să facă lucrurile corect sau nu îi va plăcea ce se va întâmpla. Acesta ar putea fi un storyline interesant, mai ales dacă într-adevăr se va ajunge la un meci între Strowman vs. Shane.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !