Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Braun Strowman a revenit în WWE pe parcursul RAW-ului din această săptămână

Braun Strowman a fost una dintre numeroasele ”victime” ale reducerilor bugetare făcute de WWE anul trecut. De atunci, ”The Monster Among Men” a lucrat la mai multe show-uri independente înainte de co-fondarea Control Your Narrative care într-un final s-a încheiat. Acum, Strowman este unul dintre wrestlerii readuși în companie, dar se pare că nu va rămâne doar într-un singur brand.

Braun s-a întors la episodul RAW-ului din această săptămână, pe parcursul unui meci Fatal 4-Way Tag Team (care determina noii pretendenți la titlurile Tag Team) între The New Day, Street Profits, Alpha Academy & Los Lotharios, și i-a distrus pe toți.

După asaltul asupra celor 4 echipe, Strowman a fost ”surprins” de cameramani în backstage. El a spus că s-a întors, menționând că îl vom vedea vinerea aceasta la SmackDown.

Interesant este faptul că The Bloodline va fi la Smack-ul de vineri. Să nu uităm că Braun Strowman are unele ”treburi” neterminate cu, campionul Undisputed WWE Universal Roman Reigns, de acum 2 ani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages