Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Braun Strowman a câștigat titlul Universal la WrestleMania 36

Braun Strowman a primit o șansă neașteptată la titlul Universal. El l-a înfruntat pe Goldberg în prima noapte a Pay-Per-View-ului WrestleMania 36 iar la finalul meciului a plecat în postura de campion. Această victorie este foarte importantă pentru Strowman, chiar dacă nu au existat fani în arenă cu, care să sărbătorească.

În urma câștigării titlului Universal, „The Monster Among Man”, a făcut o ședință foto în postura de nou campion. Braun s-a distrat de minune în timpul ședinței foto și chiar și-a rupt tricoul pe parcursul iei.

A fost o seară memorabilă pentru Braun Strowman, chiar dacă nu se aștepta 100%. Nu ar fi crezut niciodată că Roman Reigns va decide să renunțe la meciul cu Goldberg la WWE Performance Center. Apoi Braun Strowman să-l înlocuiască și mai mult să câștige titlul de la un WWE Hall of Famer.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages