Sustineti InRing.Ro
WWE

Braun Strowman a avut o infecție în sânge

Braun Strowman a stat departe de acțiune din noiembrie până în ianuarie datorită unei răni la genunchi. WWE i-a mascat absența „suspendându-l” pentru un atac asupra lui Adam Pearce.

„The Monster Among Men” a revenit într-un episod al SmackDown-ului, apoi a lucrat în meciul masculin Royal Rumble din acest an. Cu toate acestea, el nu a fost prezent la episodul SmackDown-ului de săptămâna trecută.

Se pare că Strowman a avut o infecție în sistemul său sanguin. Astfel, acesta este motivul pentru care a lipsit din ring. El a oferit un update cu privire la starea sa de sănătate prin intermediul unui video pe Instagram:

„Așadar, un mic update cu privire la absența mea din ultima vreme. M-am îmbolnăvit foarte tare în weekend și am avut o infecție în sistemul meu sanguin și a trebuit să fiu pus pe antibiotice pentru a scăpa de ea. A fost îngrozitor, am slăbit 15 kilograme în 5 zile. Nu puteam să mănânc, toate articulațiile mele sunt umflate și inflamate, dar antibioticele dau randament și mă simt mai bine.” El a menționat că se va antrena din nou și va reveni foarte curând.

Încă nu se știe când se va întoarce Braun Strowman la WWE TV. Îi dorim multă sănătate!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages