AEW

Brandi Rhodes, suferă de depresie și anxietate postpartum la 2 luni după ce a născut

În timpul unui interviu acordat pentru Us Magazine, directorul brand-ului AEW a dezvăluit că, la două luni după ce a născut Liberty Runnels aka Brandi Rhodes, se confruntă cu depresia și anxietatea postpartum.

Brandi, a declarat următoarele: „Am încercat să mă conving spunându-mi: „Hei, nu se întâmplă lucruri rele, calmează-te” și recent, în cele din urmă, am cedat și mi-am spus: „Știi ce? Cu siguranță am depresie postpartum.””

De asemenea, ea a menționat că s-ar putea să aibă mai mult anxietate decât depresie și nu a crezut că e posibil să aibă aceste simptome, deoarece este foarte ocupată și nu are timp să-și bage în seamă emoțiile. Aceasta a menționat că, este „terifiant” sentimentul asociat cu depresia și anxietatea postpartum.

Brandi, a adăugat că, în timp ce era însărcinată, s-a ocupat de producția vinului ei „Whoa Baby!”.

Brandi și soțul ei, Cody Rhodes, sunt ocupați cu proiecte în AEW pe lângă munca prestată în ring. „Rhodes to the Top” are premiera pe TNT miercuri, 29 septembrie. Cody lucrează și la al 2-lea sezon al „Go Big Show” pe TBS.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !