AEWAlumni

Brandi Rhodes încă plănuiește să concureze în ring

Brandi Rhodes a devenit una dintre cele mai controversate figuri din Pro Wrestling în ultima vreme, din diverse motive, în All Elite Wrestling. Ori de câte ori apărea la AEW TV, fanii pur și simplu își doreau ca ea să dispară. Se pare că, Brandi Rhodes încă intenționează să concureze în ring.

Brandi a ocupat funcția de Chief Brand Officer în AEW, pe lângă faptul că ea a fost și actriță în ring. Ea și Cody Rhodes au părăsit în cele din urmă AEW acum 5 luni. Cody lucrează acum în WWE, în timp ce soția sa încă nu a concurat în ring.

În timpul unui interviu pentru revista Muscle and Fitness Magazine, Brandi Rhodes a precizat că încă intenționează să concureze în ring.

„Încă mă antrenez tot timpul. Oamenii pot să înțeleagă ce vor din asta. Voi spune doar că nu m-aș antrena și nu aș lua bătaie doar de dragul distracției, așa că, evident, intenționez să-mi continui cariera în ring. Când și unde? Asta rămâne de văzut, dar sper că atunci când se va întâmpla, toată lumea să fie fericită și mândră.”

Brnadi Rhodes vorbește cu siguranță în mod serios despre acest subiect. Poate că va reveni în WWE după recuperarea soțului ei. Rămâne de văzut când se va întâmpla acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !