Sustineti InRing.Ro
WWE

Brandi Rhodes ar putea reveni curând la WWE TV

Fosta divă din AEW, Brandi Rhodes, pare să fie din ce în ce mai aproape de revenirea în ring-ul WWE. PWInsider raportează că Brandi a luptat pe parcursul unui Live Event intern vinerea trecută. Show-urile interne sunt făcute pentru a le oferi talentelor în curs de dezvoltare mai mult timp de exersare, astfel încât acestea să își îmbunătățească abilitatea în ring.

În prezent, Rhodes nu este trecută în roster-ul NXT, dar întoarcerea ei în ring este un lucru pozitiv, deoarece a menționat în trecut că vrea să lupte mai mult și s-a antrenat din greu pentru a-și îmbunătăți munca în ring.

Ultimul meci al lui Brandi a fost pentru AEW în luna ianuarie a acestui an, când s-a confruntat cu KiLynn King. Încă nu se știe când ar putea fi prezentă la NXT sau în Main Roster.

În luna aprilie a anului trecut, Fightful Select a relatat că au existat discuții ca Brandi Rhodes să obțină un rol la WWE TV. Nu se știa la acel moment dacă asta înseamnă că ea va lupta sau va face altceva. Este posibil ca orice fusese plănuit la acel moment să se fi schimbat odată ce soțul ei, Cody s-a accidentat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages