Hall of FameWWE

Booker T critică fanii WWE că și-au dorit unificarea titlurilor mondiale

Roman Reigns este o forță de neoprit în WWE ca și campion Undisputed Universal. Este puțin probabil ca reign-ul masiv a lui ”Tribal Cheif” să se încheie prea curând. Fanii companiei au fost, de asemenea, criticați de o legendă pentru că au cerut unificarea titlurilor mondiale.

De când a câștigat titlul Undisputed la WrestleMania 38, Reigns are ambele centuri. Acesta și-a păstrat recent titlul după un meci cu Riddle într-un episod al SmackDown-ului.

În timpul emisiunii sale ”Hall of Fame”, Booker T a abordat criticile fanilor cu privire la faptul că oficialii WWE au revenit încă o dată la un feud cu Brock Lesnar și Roman Reigns. Booker a criticat publicul companiei pentru că a cerut în primul rând unificarea titlurilor mondiale.

„Acesta este rezultatul (rematch Lesnar-Reigns) al acestui gen de lucruri (unificarea titlurilor), să nu avem meciuri pentru centuri. Vrei să vezi titlurile apărate, ăsta e punctul tău de vedere. Nu cred că este vorba doar Brock și Roman. Vrei să îl vezi pe AJ Styles, vrei să îl vezi pe Bobby Lashley, dar chestia unificării duce la un singur rezultat. Majoritatea fanilor au vrut asta, așa că nu trebuie să dramatizeze.”

WWE recunoaște în continuare titlul Undisputed ca fiind două centuri separate. Reigns este pregătit să-și apere titlurile împotriva lui Brock Lesnar la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, într-un meci de tipul Last Man Standing. Rămâne de văzut cine va obține victoria în cele din urmă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !