WWE

Bobby Lashley, vreau un Rematch cu John Cena

John Cena, este de 16 ori Campion Mondial, purtând compania lui Vince McMahon ”pe umeri” de-a lungul PG ERA. Din 2017, Cena lucrează part-time în WWE fiind prezent sporadic datorită programului încărcat pe care îl are la Hollywood. Se pare că Bobby Lashley vrea din nou să se confrunte cu el.

În 2007, John Cena a fost campion WWE pentru o perioadă lungă de timp și a avut feud-uri cu superstaruri de top la acea perioadă. Printre respectivele superstaruri s-a aflat și Bobby Lashley, iar cei doi s-au înfruntat la Great American Bash 2007, unde Cena a obținut victoria.

În timp ce discuta cu Graham Matthews de la WrestleRant pentru Bleacher Raport, Lashley a dezvăluit că vrea o revanșă cu ”Leader of Cenation” în viitor.

„Cena, este întotdeauna unul dintre acei tipi care atunci când se apropie WrestleMania, se duce în sala de forță și face 800 de genoflexiuni, pregătindu-se pentru eveniment, știu asta. Știu că face multe lucruri cu filmele și altele, însă mai știu că se antrenează și se uită pe o listă spunând: „Cu cine pot să mă înfrunt acolo și să fac ceva?”. Sper că numele meu este pe lista lui pentru că, desigur, mi-ar plăcea să-l înfrunt și eu. În altă ordine de idei, nu vreau să mă înfrunt cu cineva din Roster-ul actual care este pe lista lui John. Asta fac la show-urile săptămânale și la house-show-uri.”

Rămâne de văzut când va reveni John Cena la WWE TV și dacă în cele din urmă va avea un feud cu ”The Almighty”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !