Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley vorbește despre relația cu Vince McMahon

Bobby Lashley a venit în WWE pe parcursul a două run-uri diferite. Prima dată a fost la mijlocul anilor 2000, fiind văzut ca următorul superstar de top, dar a părăsit compania pentru a-și continua alte proiecte, inclusiv o carieră în MMA.

Acum, când a revenit în compania lui Vince McMahon, a primit un push important și în prezent este campion WWE. În timpul unui interviu cu TalkSport, Lashley a fost întrebat despre relația sa cu Vince McMahon. El a început prin a spune că a aflat mai multe despre Pro Wrestling când a avut un feud cu familia McMahon în 2007.

Acesta și-a amintit că a lucrat cu superstaruri precum Fit Finlay, Booker-T, JBL, William Regal, Umaga, Big Show și multe altele în primul său run, inclusiv Vince și Shane McMahon. Lashley a menționat că cineva nu poate afla mai multe despre Pro Wrestling decât dacă stă de vorbă cu persoana potrivită, adică Vince.

„Am învățat atât de multe de la el în acel moment iar Vince nu intră în ring cu cineva în care nu are încredere. Dacă nu avea încredere în mine, atunci n-aș fi avut niciodată ocazia de a lucra cu el.”

Bobby, a spus că, în acel moment, Vince i-a acordat încrederea iar el a „fugit” cu ea:

„Consider că am avut întotdeauna încredere din partea lui Vince. Știe ce fel de tip sunt, știe totul despre mine. Vince este tipul de persoană care „se dezbracă” și arată ceea ce a făcut cu business-ul. El întotdeauna a văzut acest potențial în mine. Știe că sunt întotdeauna pregătit să „mă dezbrac” și îmi poate da orice rol în companie pentru că voi face întotdeauna ceea ce trebuie 100%. Asta am făcut întotdeauna. Cred că Vince înțelege acest lucru și de aceea sunt campion în prezent.”

Lashley își va apăra titlul WWE împotriva lui Goldberg la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, care va avea loc mâine, 21 august, în Las Vegas, Nevada, pe Allegiant Stadium.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages