WWE PPVWWE RAW

Bobby Lashley, va fi adăugat în meciul pentru titlul WWE la Day 1?

Se pare că Bobby Lashley ar putea fi adăugat în meciul pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Day 1, acesta devenind unul de tipul Fatal 4-Way. WWE a anunțat anterior că Big E, Seth Rollins și Kevin Owens se vor confrunta într-un Triple Threat la respectivul eveniment. RAW-ul din această săptămână a început cu un meci Steel Cage în care Big E l-a învins pe Owens, Rollins intervenind și el. După meci, Lashley a luat cu asalt ring-ul, atacându-i pe toți 3.

Acum oficialii indică că Lashley și-ar putea câștiga locul în meciul pentru titlul WWE în cadrul RAW-ului de săptămâna viitoare. După cum puteți vedea în promo-ul de mai jos, o voce afirmă că: „La RAW-ul de luni: Bobby Lashley, insistă să facă parte din meciul pentru titlul WWE la Day 1. Va reuși să obțină această șansă?”.

Încă nu se știe ce au planificat oficialii pentru Bobby la RAW-ul de lunea viitoare. Următorul episod al RAW-ului va avea loc la Xcel Energy Center din St. Paul, MN.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !