Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley spune că dacă Brock Lesnar își dorește o șansă la titlul WWE trebuie să o obțină

Bobby Lashley va primi o șansă la titlul WWE în cadrul RAW-ului de săptămâna viitoare. Rămâne de văzut dacă îl va detrona pe The Miz, un om care nu a crezut niciodată că va mai fi campion WWE, iar CEO-ul Hurt Business este pregătit pentru meci.

A trecut aproape un an de când fanii nu l-au mai văzut pe Brock Lesnar în ring-ul WWE. El a plecat imediat după WrestleMania 36, dar în general revine în top-ul roster-ului.

Vibe & Wrestling a discutat recent cu Bobby Lashley, iar în timpul interviului a fost abordat subiectul Brock Lesnar. Lashley a spus că dacă „Beast Incarnate” vrea să intre în „vânătoarea” pentru titlul WWE, atunci va trebui să-și croiască drum ca toți ceilalți.

„Dacă Brock vrea să revină înapoi în peisaj, va trebui să-și croiască drumul până la titlul WWE, deoarece multe superstaruri „așteaptă la ușa din față”: eu, Strowman și alte câteva persoane care doresc să aibă o șansă la centură, așa că el trebuie să aștepte. Desigur, tuturor le-ar plăcea să aibă un meci cu Lesnar. Dacă într-adevăr Brock va reveni și își va obține șansa, atunci i-o voi acorda cu plăcere, asta depinde de el, dacă nu, Drew McIntyre o va primi.”

Brock Lesnar cere o sumă uriașă pentru o apariție, așa că este puțin probabil ca Vince McMahon să cheltuiască mulți bani doar pentru ca Lesnar să-și facă drum spre titlul WWE, dar Lashley pare încă pregătit pentru acel Dream Match.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages