Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley și MVP s-au întânlit cu Vince McMahon pentru destrămarea The Hurt Business

La începutul acestei săptămâni am relatat faptul că Batista s-a alăturat celor care sunt revoltați cu privire la decizia WWE-ului de a destrăma The Hurt Business. Acest lucru s-a întâmplat la RAW-ul din această săptămână, după ce Bobby Lashley a spus clar că nu crede că Shelton Benjamin și Cedric Alexander își vor duce treaba la bun sfârșit. Astfel, i-a dat afară din stable și a urmat un atac.

Trebuie să remarcăm faptul că MVP a susținut pe rețelele de socializare că el și Lashley sunt încă în The Hurt Business.

Fightful Select raportează că membrii grupului au fost șocați și nemulțumiți de separare. Potrivit raportului, Vince McMahon a fost cel care a luat decizia de a destrăma stable-ul.

S-a menționat că Vince „a fost setat pe separarea grupului”, chiar și după ce MVP și Bobby Lashley au spus că nu sunt de acord cu această decizie. Cei doi au avut o întânlire cu McMahon pentru a discuta pe baza acestui subect, dar în cele din urmă „dorința” lui Vince s-a amplificat și mai mult.”

La finalul discuției, lucrurile au fost clare, iar insistența lui Vince de a duce acest plan la bun sfârșit a contribuit la scăderea moralului tuturor.

Bobby Lashley își va apăra titlul WWE împotriva lui Drew McIntyre, în prima noapte a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37 sâmbătă, 10 aprilie 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages