Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley și-a surprins fiul după ce a câștigat titlul WWE

Bobby Lashley a câștigat titlul WWE în timpul unui episod din RAW, după ce l-a învins pe The Miz, la doar o săptămână după Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an. Fanii din întreaga lume au asistat la momentul respectiv, însă fiul lui Lashley trebuia să doarmă pentru că a doua zi mergea la școală.

În timp ce discuta cu 97.7 Max FM, Bobby Lashley a dezvăluit că a reușit să-și surprindă fiul cu titlul WWE a doua zi, când l-a luat de la școală.

„Am încercat să nu-i spun de la început, deoarece RAW-ul este seara târziu și, de obicei, mama lui îl lasă să mai stea puțin treaz pentru a se uita, dar trebuia să se odihnească deoarece ziua următoare avea școală, așa că nu a apucat să vadă momentul meu. Atunci când am ajuns marți acasă, am putut să-l iau de la școală iar el nici măcar nu știa de meci, apoi am scos titlul WWE și reacția lui a fost: „Doamne!”. Am trăit un sentiment minunat.”

Nu se știe dacă fiul lui Bobby Lashley a auzit de marea victorie a tatălui său în acea zi la școală. Ar fi fost destul de greu ca unul dintre colegii să nu-l întrebe cum este ca tatăl tău să fie campion WWE. A fost un moment special pe care Lashley a reușit să-l împărtășească cu fiul lui, sărbătorind victoria după aproape 20 de ani de muncă intensă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages