Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley, nu crede că WWE are vreo concurență serioasă

De la înfințarea AEW, multe persoane au considerat că această industrie este principala rivală a WWE, deoarece numeroși foști wrestleri din compania lui Vince McMahon, au ajuns acolo, cum ar fi Chris Jericho, Jon Moxley, FTR, Matt Hardy, Christian Cage, Adam Cole și Bryan Danielson. Chiar și CM Punk a revenit în Pro Wrestling pentru a se alătura AEW.

În timpul unui interviu acordat DAZN, Bobby Lashley, a spus că într-adevăr WWE are concurență, dar nu este nimic serios. El consideră că dacă poți merge altundeva în Pro Wrestling îți faci un bine.

„Ceea ce se întâmplă acum este grozav. Cred că avem multă concurență. Însă, mai cred că facem niște lucruri importante și ne pregătim pentru ceva mare, urmează vești, stați aproape. Este un moment bun pentru a fi fan al Wrestling-ului și este un moment bun pentru ca un superstar de top să meargă unde dorește. Toată lumea spune mereu că, concurența este bună. Nu cred că avem o concurență serioasă. Dar fanilor le place că se întâmplă și alte lucuri care ne obligă să facem încă un pas.”

Lashley, este parte a echipei masculine din RAW în meciul tradițional împotriva Team SmackDown la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din această duminică.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages