Sustineti InRing.Ro
WWE

Bobby Lashley îl vrea pe Lio Rush în The Hurt Business

După cum am văzut la RAW-ul din această săptămână, Bobby Lashley i-a dat afară pe Cedric Alexander și Shelton Benjamin din The Hurt Business. De atunci, fanii se întreabă dacă grupul va avea noi membri.

Se pare că Lashley se gândește la un fost superstar din WWE. În timpul podcast-ului The Battleground, Bobby Lashley a enumerat câteva nume posibile care ar putea fi incluse în The Hurt Business. De asemenea, Lashley a dezvăluit că vrea ca Lio Rush să revină în WWE și să se alăture grupării.

„Nu pot specula și nici oferii detalii pentru că nu știu în ce direcție mergem, spun doar ce îmi doresc. Nu știu unde se află Lio Rush. Îmi place Lio și l-am iubit întotdeauna. Îl vreau pe Lio înapoi.”

Lio Rush a intrat pe Twitter și a comentat la cele spuse de Bobby Lashley:

„Nu pot să vă spun cât de recunoscător sunt pentru relația pe care o am cu Bobby și cât de mândru sunt de run-ul nostru de acum doi ani. Voi fi întotdeauna în colțul lui.”

Bobby Lashley și Lio Rush au lucrat împreună la RAW, deoarece Rush era manager-ul lui Lashley, dar în cele din urmă au luat-o pe drumuri diferite în 2019. Rămâne de văzut dacă Lio Rush va reveni în WWE la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages